Kindergarten Lohren - Schulreise 2001
Am Dunnschtigmorge, 21. Juni 2001, trudlet d-Chind mit em Rucksack im Kindergarte Lohrä i. S-Abschied näh vom Mami isch hüt relativ liecht g-falle. Mit em Schuelbus hämmer üs uf de Wäg gmacht is Wägital.
Nach em Bestuune vo de Staumuur und em Wasserfall, hämmer nach eme kurze Marsch de erst Halt am See gmacht. Rast am See Am See entlang isch es witergange bis zu üsem Znünirascht.
Hoffentli isch bald wieder Schuelreis, das isch nämli ganz läs!
Im Bus z-Mittag brötle im Feriehüsli
Jeh, äntlich simmer bim Feriehüsli acho. De Grillchef hät au scho igheizt - mir händ au Hunger gha. am wandere Mmmhhh, isch mini Wurscht fein!
S-isch nöd lang gange und d-Chind sind wieder fit gsi... de Urs hät müese dra glaube Und scho goht-s mit em Bus wieder heiwärts. Mit villne Idrück und ziemli müed, händ d-Mamis d-Chind wieder in Empfang gno. S-isch lässig gsi!
Kindsgiläbä Home nach oben