BIG WHEEL – THEATRE IN EDUCATION 3. Sek. a und b

BIG WHEEL ist eine englische Kleintheatergesellschaft, die jeweils im Frühsommer eines Jahres mit verschiedenen Programmen durch die Schweiz tourt.

Hier einige Infos aus ihrem Programm: „All our workshops are great fun and very interactive, leaving students feeling inspired to practise and improve their English – the perfect complement to your classroom teaching.

DO YOU SPEAK FOOTBALL

As 2010 is a World Cup Year we are offering this show as an alternative to Breakfast with Big Wheel – the style is the same but the theme is football. By the way you do not have to be a fan to enjoy this show – it’s hilarious!”

Die Fussballshow entspricht in etwa dem Niveau von 3. Sekschülerinnen und Schülern. Die Schülerinnen und Schüler machen gerne mit und geniessen die ca. anderthalbstündige Show.

Ein Auftritt von BIG WHEEL ist über folgende Internetadresse einfach zu buchen: www.bigwheel.org.uk.